Mobilna aplikacija najdi.si novice

Najdi.si novice so zdaj dostopne kjer koli in kadar koli. Na voljo vam je aplikacija za iOS naprave in pametne telefone in tablice z operacijskim sistemom Android.

Prenos za Android Prenos za iOS

Brezplačni aplikaciji ponujata celovit pregled novic iz več kot 130 različnih slovenskih medijev (Planet Siol.net, Žurnal24, Delo, Večer, Finance, RTV Slovenija, Računalniške novice, Monitor, Cosmopolitan in drugi priljubljeni viri novic). Trenutno je v aplikacijah že več kot 1.500.000 različnih novic, ki so združene po podobnosti. Novice najpomembnejših slovenskih medijev, zbrane po izboru urednikov, so predstavljene z večjo sliko, naslovom in povzetkom. Zaradi velikega obsega novic so odličen vir za iskanje želenih novic iz preteklosti.

Novice, ki se nenehno osvežujejo, so, tako kot na najdi.si, predstavljene v kategorijah: Vroče zgodbe, Slovenija, Regionalne novice, Svet, Gospodarstvo, Šport, Kronika, Zanimivosti, Avtomobilizem, Znanost in IT, Kultura, Lepota in zdravje. Hiter pregled najpomembnejših novic je zagotovljen s t.i. Vročimi zgodbami.

Najdi.si novice na Apple App Store in Android MarketLevo prikaz možnosti dostopa do Apple App Store, desno do Android Marketa

Pregledovanje povzetkov novic posameznih medijev je mogoče, ne da bi obiskali posamezen portal. To pa seveda pomeni tudi prihranek časa. Kdor želi prebrati celotno novico, ga klik na posamezno novico preusmeri na spletno stran medija, ki je ponudnik novice (npr. Planet Siol.net).

Najdi.si novice na tablicahLevo prikaz najdi.si novic na iPadu, desno na Galaxy Tab 10.1

Aplikacije so na voljo v trgovini Android Market za telefone in tablice z operacijskim sistemom Android 2.1 ali novejšim oziroma v Apple App Store za naprave, ki uporabljajo operacijski sistem iOS 4 ali novejši – to so Applove naprave iPhone, iPad in iPod.

Namestite aplikacijo za naprave iPhone, iPad in iPod >>>
Namestite aplikacijo za operacijski sistem Android >>>