Brezplačna predstavitev vašega podjetja

Kako se brezplačno predstaviti?

1. Na najdi.si zemljevidu poiščite svoje podjetje. Na rezultatni strani kliknite povezavo »več« ali pa v oblačku podjetja, ki si ga ogledujete, kliknite povezavo »Več«.

2. Osnovni podatki o vašem podjetju so že vpisani, druge lahko dopolnite sami.

3. Desno zgoraj kliknite povezavo »Ste lastnik? Uredite podatke« ali pa desno spodaj kliknite gumb »Uredite podatke«.

4. Za urejanje podatkov morate biti registrirani na najdi.si. Za pridobitev pravic urejanja podatkov podjetja morate pridobiti posebno kodo, s katero pridobite pravice urejanja podatkov. Kako pridobite kodo je navedeno v naslednjem poglavju. Vpišite matično številko in PIN kodo (ki jo pridobite po pošti ali faksu). Odpre se stran, kjer lahko pričnete z urejanjem podatkov svojega podjetja. Zahteva za PIN in pridobitev pravic za urejanje podatkov sta povsem brezplačna. Po prijavi sledite navodilom za brezplačno ureditev vaše strani.

Pridobitev pravic za urejanje podatkov podjetja

Storitev urejanja podatkov je povsem brezplačna. Da lahko urejate podatke svojega podjetja morate najprej opraviti ustrezno identifikacijo. Na tak način se podjetje TSmedia, d.o.o. prepriča, da ste resnično pooblaščeni za urejanje podatkov oziroma imate za to ustrezne pristojnosti.

Zahtevek za pridobitev pravic urejanja podjetja sprožite tako, da v okolju za urejanje podatkov podjetja kliknete povezavo »Naroči PIN«. Povezava se nahaja v rumenem polju, na vrhu strani za urejanje podatkov:

S klikom na »Naroči PIN« sprožite zahtevo za pridobitev pravic za urejanje podatkov podjetja. Zahtevo je potrebno sprožiti samo 1 krat, ob prvem urejanju podatkov. Po navadni pošti vam bomo na naslov naveden kot sedež vašega podjetja poslali dopis, na katerem bo navedena PIN številka, s katero boste opravili registracijo na najdi.si in pridobili pravice urejanja podatkov.

Dokler ne prejmete PIN kode ter jo vnesete v ustrezno okno v urejevalniku, spremenjeni podatki ne bodo vidni na kartici.

  1. Prijavite se v najdi.si in pojdite na najdi.si zemljevid.
  2. Poiščite podjetje, za katerega ste dali zahtevek za PIN.
  3. Kliknite na povezavo »uredite podatke« nad izsekom zemljevida.
  4. Odpre se urejevalnik podjetja. Nad urejevalnikom besedil je vnosno polje. Vnesite PIN številko in kliknite »Potrdi pin« .
  5. Podatki, ki jih boste vnesli, bodo na kartici vašega podjetja vidni takoj po kliku na gumb »objavi«


Urejanje osnovnih podatkov

Vpišite želene podatke, ki naj bodo objavljeni na vaši kartici. Če podatke o vašem podjetju že imamo, bodo navedeni v posameznih poljih. Če niso ustrezni, jih lahko popravite.

Urejanje delovnega časa

Določite delovni čas vašega podjetja. Določite lahko vsak dan posebej, praznike, izjeme delovnega časa …

Dejavnosti

Vsako podjetje ima, na podlagi dejavnosti registrirane pri Ajpes, prednastavljene določene dejavnosti. Te dejavnosti lahko spremenite, odstranite ali izberete nove. Za vsako dejavnost lahko določite posamezne lastnosti, ki v večji meri opisujejo dejavnosti vašega podjetja. Nekatere lastnosti so splošne in ne sodijo v nobeno izmed dejavnosti. Te imate navedene povsem na vrhu, v polju »Nabor splošnih lastnosti«. Izberete lahko največ 5 dejavnosti.

Predstavitev

Tukaj lahko dodate slike vašega podjetja, izdelkov, storitev … Naložite lahko do vključno 10 slik, ki bodo prikazane v galeriji na kartici vašega podjetja.

Pregled

V sklopu »pregled« si lahko ogledate podatke, ki bodo navedeni na kartici vašega podjetja. Podatke lahko vedno popravljate, spreminjate. S klikom na »objavi« bodo podatki objavljeni na kartici podjetja (če ste že pridobili PIN kodo in izvedli postopek avtentifikacije) ali pa bodo poslani v urejanje k našim urednikom, kjer bodo počakali na prevzem pravic za urejanje podatkov na kartici najdi.si (po sprožitvi zahteve za PIN)

<< Nazaj

In my day, https://order-essay-online.net this was known as brainwashing