Mobilna aplikacija najdi.si novice

Najdi.si novice so dostopne kjer koli in kadar koli. Na voljo vam je aplikacija za pametne telefone in tablice z operacijskim sistemom Android.

Prenos za Android

Brezplačna aplikacija ponuja celovit pregled novic iz več kot 100 različnih slovenskih medijev. Trenutno je v aplikacijah že več kot 4.000.000 različnih novic, ki so združene po podobnosti. Novice najpomembnejših slovenskih medijev, zbrane po izboru urednikov, so predstavljene z večjo sliko, naslovom in povzetkom. Zaradi velikega obsega novic so odličen vir za iskanje želenih novic iz preteklosti.

Novice, ki se nenehno osvežujejo, so, tako kot na najdi.si, predstavljene v kategorijah: Vroče zgodbe, Slovenija, Regionalne novice, Svet, Gospodarstvo, Šport, Kronika, Zanimivosti, Avtomobilizem, Znanost in IT, Kultura, Lepota in zdravje. Hiter pregled najpomembnejših novic je zagotovljen s t.i. Vročimi zgodbami.

Pregledovanje povzetkov novic posameznih medijev je mogoče, ne da bi obiskali posamezen portal. To pa seveda pomeni tudi prihranek časa. Kdor želi prebrati celotno novico, ga klik na posamezno novico preusmeri na spletno stran medija, ki je ponudnik novice (npr. Siol.net).

Najdi.si novice na tablicah
Prikaz najdi.si novic na tablici

Aplikacija je na voljo v trgovini Google Play za telefone in tablice z operacijskim sistemom Android.

Namestite aplikacijo za operacijski sistem Android >>>